Praktisch

Lessenrooster

Maandag

 • Rishinjuku Karate 12+

  -

 • Ghost kickboxing

  -

Dinsdag

 • Rishinjuku Karate 8+

  -

 • Rishinjuku Karate volwassenen

  -

Woensdag

 • Striking for mma (kickboxing/karate)

  -

 • Grappling (No Gi, Bjj fundamentals)*

  -

Donderdag

 • G karate (Fysieke beperking)

  -

 • Rishinjuku Karate Sparren (iedereen)

  -

 • Grappling (No Gi, Bjj fundamentals)*

  -

Vrijdag

 • Fundamentals door Yaro

  -

“Grappling: We zien fundamentele technieken in onze grappling les die gemeenschappelijk zijn in MMA, BJJ, No Gi grappling en zelfverdediging.
Daarmee heb je een goede basis als je later wilt specialiseren in een grappling stijl. 
(Heb je al veel ervaring of wil je competitie doen in BJJ dan verwijs ik je met plezier door naar mijn trainer Wim Deputter https://brasabelgium.be)”

Rishinjuku karate voor zelfverdediging en zelfvertrouwen maar ook voor Kickboksen en MMA

GRATIS eerste les.

Hoofd Dojo: Banhagestraat 75 3052 Blanden

Prijzen

Volwassenen inschrijvingsformulier en prijzen: KLIK HIER

Jongeren inschrijvingsformulier en prijzen: KLIK HIER

Contact

Filip Swennen  
+32(0)471687598
info@sfdojo.be

BE52 7340 3800 4609

Blijf op de hoogte:

  Getuigenissen

  Fantastische jongeren!
  5 uur per dag training voor 4 dagen
  Veel techniek
  Dit zijn de spectaculairste momenten eruit gehaald.

  Jasper Wera:
  In SF Dojo kom ik kinderen tegen van verschillende leeftijden en dat vind ik superleuk. We zijn een hechte groep, we hebben allemaal respect voor elkaar en ik heb echt het gevoel dat we vrienden zijn. Hierdoor geloof ik ook zeker al wat meer in mezelf! Tijdens de les houdt de Sensei rekening met wat ik kan, er is veel afwisseling en ik leer elke les iets bij. De karatekampjes raad ik zeker ook aan: zo leer ik op korte tijd zéér veel en ontdek ik nog vele andere boeiende dingen zoals kata’s, Japanse woorden, eerste hulp, werpsterren maken, enz. Na een periode verdien ik steeds een streepje, zo blijf ik gemotiveerd om verder te trainen want bij SF Dojo gaat het niet om de beste te zijn, maar om elke dag iets beter te zijn

  Ouders Jasper (Inge Merckx & Dirk Wera):
  Onze oudste zoon, Jasper Wera, traint al verschillende jaren bij SF Dojo en geen enkele les is daar hetzelfde, er valt dus elke keer iets bij te leren. De Sensei, Filip Swennen, is zéér gedreven & gemotiveerd en hij probeert allerlei technieken op diverse didactische wijzen aan de leerlingen aan te leren. SF Dojo staat ook open voor iedereen: jong en oud, maar eveneens mensen met een beperking zijn hier zeker welkom. Kortom, iedereen kan de geheimen van de Japanse Krijgskunst aanleren bij SF Dojo!

  Ons zoontje Ruyz werd gepest op school. Het moment dat hij ook fysiek werd aangevallen, heeft Filip hem apart genomen om enkele technieken te leren zodat hij zichzelf kon verdedigen.
  Op korte tijd, wist hij duidelijk hoe zichzelf te verdedigen en was dan ook enorm fier dat hij die andere jongens aan kon.  En dit eigenlijk zonder zelf echt geweld te gebruiken.
  Nadien kon je zien hoe een achtjarige jongen openbloeide en meer zelfvertrouwen kreeg. Je kon het zien aan zijn wezen, de manier waarop hij zijn schouders rechtte en zo veel meer.
  Wij zijn enorm blij dat onze beide zoontjes de lessen met plezier volgen en zich zo ook in de toekomst zullen kunnen verdedigen als het nodig zou zijn.
  Carlos en Lies

  Het is een leuke groep om elke week weer mee samen te komen en te trainen.  Ondanks de soms toch wel intensieve inspanning, voel ik me achteraf helemaal ontspannen.Het is helemaal anders dan bijvoorbeeld bij voetbal, waar alles draait om het competitieve. Ik voel mezelf zelfzeker en ben me ervan bewust dat ik mijn leeftijdsgenoten meester kan. 
  Joao (12 jaar) 
  zoon van Carlos en Lies, grote broer van Ruiz

  Op voorhand had ik nooit gedacht wat deze lessen voor me konden betekenen. Dankzij de zelfverdediging voel ik me veel zelfverzekerder en kan ik omgaan met geweld. Belangrijker is ook dat ik weet hoe een situatie te ontmijnen zodat het niet tot geweld moet komen. Onlangs werd er iemand agressief en wist ik exact wat te doen. Ondanks dat ik enkele slagen ontving, werd ik niet geraakt.  Anonieme vrouw

  “At SF Dojo, Filip is truly committed to improving the lives of others through martial arts (mainly traditional karate). Whether it’s a journey from crisis to success, or from enthusiasm to performance, he follows up on each student’s progress and comes up with personalised solutions. Empowering and toughening knowledge about martial arts is also available in the dojo’s library, available for whoever wants to deepen his/her study. Highly recommended traditional karate dojo with everything you need: weightlifting area, excellent martial arts equipment, rich library and a relaxing lounge with drinks.”-– Andrei PhD.

  F.D. werd langer dan anderhalf jaar zwaar verbaal en fysiek gepest op school. Sinds hij met karate startte zagen we al snel dat het zelfvertrouwen opgekrikt werd. Er is nog een lange weg te gaan, maar de zin om verder te gaan in karate toont hoe onze jongen (onbewust) wat in zijn kracht kan komen hierdoor. Danku Filip!

  Mensen met fysieke beperkingen welkom!